Най-продавани

Информация

Промоции

Разгледани продуктиНамалена цена! Моноблок LG Terma V HM071M.U42  7 kw до 80 кв.м Преглед отблизо

HU091MR.U44 / HN0916M.NK4 LG THERMA V Split до 65 С до 120 кв.м

HU091MR.U44

А+++

LG THERMA V R32 Split предлага решение за мощно отопление на вътрешни пространства. Той може да работи в изключително студени метеорологични условия, например при -25℃, и да затопля водата до 65℃. най-новата термопомпена компактна система въздух-вода на LG,Подходяща и за подмяна на съществуващи (котли на дърва и ел котли ) до 65 С на изходящата вода за отопление .

Повече детайли

5 Артикула

8 637,38 лв

-7%

9 287,50 лв

Техническо описание

Тип климатици Инверторни климатици
Квадратура до: 120
Производител LG
Енергиен клас А+++/A+++

Повече информация

THERMA V R32 Split

LG THERMA V R32 Split предлага решение за мощно отопление на вътрешни пространства. Той може да работи в изключително студени метеорологични условия, например при -25℃, и да затопля водата до 65℃.
 • 04-1_Revolutionary-R1-Compressor

  Революционен компресор R1

  THERMA V R32 Split е оборудвана с революционния компресор R1. Този усъвършенстван компресор подобри значително движението на отместване на спиралата, увеличавайки цялостната ефективност и надеждност. Освен това са подобрени и работните обхвати на компресора, за да работи от 10 Hz до 135 Hz.
 • 04-2_Environmentally_Sustainable_Refrigerant_Desktop1

  Екологичен хладилен агент

  THERMA V R32 Split е оборудвана с хладилен агент R32, екологичен хладилен агент, който има потенциал за глобално затопляне от 675, 70% по-нисък от този на R410A. С хладилния агент R32 системата THERMA V R32 Split осигурява по-висока енергийна ефективност, което я прави по-екологично решение за отопление.
*Резултатът по-горе е основан на затопляне на пространството до 35℃
*Затоплянето на пространството до 55°C получи оценка A++.
 • 07-1_Easy

  Лесен и гъвкав монтаж

  THERMA V R32 Split може лесно и гъвкаво да бъде монтирана във всякакви типове домове. Интегрираните компоненти за водата* във вътрешното тяло правят монтажа много по-лесен и по-кратък. Освен това по-дългата тръба за хладилния агент достига до 50 метра, като тръбите могат да бъдат свързани в три различни посоки (напред, настрани и назад), което прави монтажа по-чист и по-гъвкав.
 • 07-2_Pre-installation-Setting2

  Настройка преди монтажа

  Въз основа на информацията за обекта монтажниците могат да подготвят предварителни настройки с програмата LG Heating Configurator и да запишат данните на карта с памет в офиса си. След това те поставят картата с памет в слот в задната част на дистанционното управление и активират конфигурационните данни бързо и лесно. Това дава възможност на монтажниците лесно и бързо да пуснат системата в експлоатация.
*Компонентите за водата включват сензор за потока, водна помпа, разширителен съд, вентилационен клапан, предпазен клапан, пластинчат топлообменник, филтър, контролер и електрически нагревател.
Лесна и бърза поддръжка1

*А+++ енергиен клас ще бъде официално наличен от 26 септември 2019 г. Всички настоящи модели са в клас А++.

monobloc_Heating-control_131018_D_v1

Интелигентно управление на отоплението

Интуитивният потребителски интерфейс позволява лесна и бърза употреба с лесно докосване и потребителите могат да задават графици в зависимост от начина си на живот. Освен това ежедневното или ежемесечното наблюдение на потреблението на енергия позволява ефективно управление на енергията.

monobloc_Remote_control_091018_D

Дистанционно управление отвсякъде

С приложението LG SmartThinQ™ потребителите могат лесно да контролират отоплителната система по всяко време от всяко място. Отдалеченият достъп до отоплителната система осигурява максимално удобство на потребителите.

За сваляне

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици