Най-продавани

Информация

Промоции

Разгледани продукти

Намалена цена! Моноблок LG Terma V HM091M.U42   9 kw до 100 кв.м Преглед отблизо

Моноблок LG Therma V HM091M.U42 9 kw до 90 кв.м

HM091M.U42

А+++

Therma V Monobloc е най-новата термопомпена компактна система въздух-вода на LG,Подходяща и за подмяна на съществуващи (котли на дърва и ел котли ) до 65 С на изходящата вода за отопление , която по природосъобразен и енергийно ефективен начин напълно удовлетворява потребностите на домакинството от отопление,охлаждане и битова гореща вода. Енергиен клас до А+++

Повече детайли

2 Артикула

Внимание: Последни наличности!

6 558,83 лв

-9%

7 207,50 лв

Техническо описание

Тип климатици Инверторни климатици
Квадратура до: 80
Производител LG
Енергиен клас А+++/A+++

Повече информация

monobloc_Reliable_Heating_091018_D

*А+++ енергиен клас ще бъде официално наличен от 26 септември 2019 г. Всички настоящи модели са в клас А++.

monobloc_Heating-control_131018_D_v1

Интелигентно управление на отоплението

Интуитивният потребителски интерфейс позволява лесна и бърза употреба с лесно докосване и потребителите могат да задават графици в зависимост от начина си на живот. Освен това ежедневното или ежемесечното наблюдение на потреблението на енергия позволява ефективно управление на енергията.

monobloc_Remote_control_091018_D

Дистанционно управление отвсякъде

С приложението LG SmartThinQ™ потребителите могат лесно да контролират отоплителната система по всяко време от всяко място. Отдалеченият достъп до отоплителната система осигурява максимално удобство на потребителите.

*Необходима принадлежност: PWFMDD200 (Wi-Fi модем на LG) и PWYREW000.

monobloc_Easy_install_131018_D

Лесен и бърз монтаж

Като отоплително решение от типа „всичко в едно“, външният модул на THERMA V R32 Monobloc се състои от 3 основни компонента.

monobloc_Easy_to_service_091018_D

Лесно обслужване

Решението за отопление от типа „всичко в едно“ с вградени основни компоненти позволява лесен монтаж без допълнителни тръбопроводи за хладилния агент. Монтажниците могат лесно да направят проверка и да осигурят техническо обслужване само чрез премахване на 3 винта. Освен това са инсталирани водни филтри със захващане тип „скоба“ за лесен достъп до филтъра без необходимост от допълнителни инструменти.

monobloc_Pre_install_091018_D

Предварителна настройка на монтажа

Въз основа на информацията oт обекта за монтаж, монтажниците могат да подготвят предварителни настройки с конфигуратора на LG THERMA V и да записват данните на карта с памет в офиса си. След това на място монтажниците могат просто да поставят картата с памет в задната част на дистанционното управление, за да активират конфигурационните данни. Това дава възможност на монтажниците лесно и бързо да пуснат системата в експлоатация.

monobloc_Quick_maintanance_091018_D

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици