Най-продавани

Информация

Промоции

Наръчник за отопление и охлаждане на климатика

Наръчник за отопление и охлаждане на климатика

Дори ако живеете там, където температурите са крайни, вероятно ще искате комбинация от отопление през зимата и охлаждане през лятото. С новите климатични записи, които се настройват в Австралия всяка година, избора на правилното решение за климатизация ще превърне вашия дом в оазис на комфорт, през целия ден, всеки ден. Нашата модерна климатична технология и набор от интелигентни функции означават, че можете да се насладите много повече от отопление и охлаждане.

Имате максимален контрол на температурата, качествен въздух, икономия на разходи и модерен дизайн, без значение коя система сте избрали. Системи за отопление и охлаждане - как работят? Повечето съвременни климатични системи имат технология с обратен цикъл.

Това означава, че те могат да отопляват и охлаждат дома ви. Всъщност всеки климатик в серията Daikin предлага опции за отопление и охлаждане. Това включва нашите климатични системи Split System, Multi-Split и Ducted, в зависимост от това дали искате да контролирате температурата само в няколко стаи или в целия си дом.

Системи за отопление и охлаждане - как работят?

 Повечето съвременни климатични системи имат технология с обратен цикъл. Това означава, че те могат да отопляват и охлаждат дома ви. Всъщност всеки климатик в серията Daikin предлага опции за отопление и охлаждане.

Това включва нашите климатични системи Split System, Multi-Split и Ducted, в зависимост от това дали искате да контролирате температурата само в няколко стаи или в целия си дом.

Живот в нашите много студени състояния? Климатиците на Daikin са покрити. Нашият автоматичен цикъл на размразяване означава, че дори да достигне минус 10ºC, все пак ще останете топло, тъй като Daikin без усилие продължава да затопля дома ви до предварително зададена температура.

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици