Информация

КОГА ДА НАПРАВИТЕ КЛИМАТИЗАТОР В ПРОЗОРЕЦА

КОГА ДА НАПРАВИТЕ КЛИМАТИЗАТОР В ПРОЗОРЕЦА

Прозорците образуват два основни проблема: Те намаляват естествената светлина и предизвикват течение.

В някои случаи недостатъкът е приемлив. Ако имате достатъчно късмет, за да имате повече от един прозорец в стаята, може да сте склонни да толерирате намалената светлина. "Някои хора напускат А / C през цялата година, защото сградите им са топли", каза Стивън У. Бирбах, президент на Vanderbilt Property Management. "Ако това искат да направят, това е O.K. с нас."

Ако възнамерявате да държите модула на прозореца на място, обвийте вътрешността на устройството с подплатено покритие, за да намалите течението и да изолирате района около него. Друга възможност: Покрийте целия прозорец в пластмасов лист.

Кога (и как) да го вземете

Ако вашият апартамент е драстичен или вашата светлина е ограничена, вероятно искате климатикът да излезе. Но преди да привлечете приятел, който да ви помогне, не забравяйте, че ако нещо се обърка, ще бъдете отговорни.

"Всичко, което е необходимо, е, че един климатик отпада от прозореца и убива някой", каза Елън Корнфелд, вицепрезидентът на групата Lovett, която управлява жилищни имоти в Ню Йорк.

Вместо това попитайте професионалист. Вашият началник или друг персонал на сградата може да свърши работата си, въпреки че някои сгради не позволяват на персонала да се справя с климатици. Тъй като хората поемат своите звена навсякъде от Деня на труда до Деня на благодарността, не би трябвало да изпитвате прекалено много трудности при намирането на време в графика на супер, за да свършите работата.

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици