Най-продавани

Информация

Промоции

Правилният избор

Правилният избор

Защо да  предпочетете климатици Daikin през погледа на производителите им?

  Ръководителите на Daikin гарантират на своите клиенти, че винаги могат да разчитат на климатиците да им донесат най-добрия комфорт.

  Климатици  Daikin  - отдадени на технологични успехи, акцентирайки върху перфектен дизайн и високо качество.

  Климатиците от сериите на Daikin имат нисък разход на енергия, а непрекъснатото им обновяване с нови модели, допринасящи за намаляването на влиянието върху околната среда дава отговор на въпросите за отоплението, вентилацията, климатизацията и замразяването.

  Сервизните центрове на Daikin предлагат висококачествена техническа поддръжка. Тези центрове предоставят бързина, надеждност, отзивчивост и съвети, които са съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти: поддръжка на място за вас и вашите клиенти, помощ с монтажа, отстраняване на проблеми и поддръжка.

 Ръководителите на Daikin предоставят техническо обучение за работа с климатиците. Целта на това удобство в отговор на нуждите на клиентите е продавачите да работят по-бързо и професионално, за да достигне необходимата информация до получателя.

Защо да предпочетете сплит системата на Daikin?

Сплит системата на Daikin е идеалното разрешение за всяка употреба. С помощта на широката си гама от налични продукти както за отопление, така и за охлаждане, Daikin задоволяват всяко едно желание на потребителя.

  Много по-ниски сметки за електроенергия, в резултат на високата сезонна ефективност до A+++ и енергоспестяващите функции като интелигентното око и седмичния таймер;

  Управляване посредством приложение за смартфон или добре познатото ни дистанционно управление;

  Идеално удобство: нисък шум при работа на климатичната система и съвършен въздушен поток;

 

Какво олицетворява термопомпата „въздух-въздух“?

Термопомпите изсмукват топлината от външния въздух, дори и при ниски температури. Те употребяват електрически задвижван компресор и са много резултатни при отопляването на апартамент или къща. Термопомпите на Daikin са тихи и дискретни, използвайки най-модерните технологии те придържат възможно най-малките отчети за енергия. Посредством термопомпа на Daikin, осемдесет процента от енергията, употребявана за отопляване на дома, идва от външния въздух, безплатен и неограничен възобновяем ресурс! 

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици