Най-продавани

Информация

Климатици DAIKIN с оригинално 3D приложение

Климатици DAIKIN с оригинално 3D приложение

Един от главните производители на климатични системи DAIKIN, представи едно изключително предложение, което е наистина несравнимо с конкурентите си.

Климатици DAIKIN създадоха мобилно приложение, което може да ви помогне да проследите как би изглеждала стената ви ако на нея е монтиран климатик.

За целта е необходимо да притежавате мобилен телефон или таблет, които подържа операционната система Android или  IOS.

DAIKIN са изработили специален тип маркер, който е необходимо да отворите и разпечатите на лист с формат А3 или А4. Лист с формат А3 се отпечатва, когато дистанцията от телефона до местонахождението, на което желаете да се постави климатика е по-голямо от 3 метра, а с формат А4, когато тази дистанция е по-малка от 3 метра.

След като сте оразмерили и отпечатали листа, го поставяте на стената, на мястото където желаете да се постави климатика. Стартирате приложението DAIKIN 3D и насочвате мобилното устройство към макета.

На екрана в 3D реален размер, ще се визуализира желания от вас климатик DAIKIN. По този начин ще успеете да проследите изгледа на климатика още преди да бъде монтиран.

По същия начин може да направите и с външното тяло.

Ние ви съветваме, въпреки удобството на приложението да се допитате и до мнението на специалистите, които ще извършват монтажа, тъй като съществуват много други фактори освен естетичния, които са значими при подбора на местоположението за монтаж!

Приложението DAIKIN 3D бихте могли да го изтеглите от тук:

•          https://itunes.apple.com/nl/app/daikin-3d/id642919026?mt=8

•          https://play.google.com/store/apps/details?id=it.daikin.Daikin3D

Tags: Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba, Климатици,Климатик,Продажба на климатици,Продажба на климатик,климатик Daikin,климатик Mitsubishi,климатик Toshiba,климатик Fujitsu,климатици Daikin,климатици Mitsubishi,климатици Toshiba

Климатици
Климатици